Lokaal nieuws donderdag 28 januari 2021 Bron: Utrecht - Laurierkwartier

Ontspannen tussen het groen

Laurierkwartier krijgt een prachtige binnentuin waar alle bewoners gebruik van mogen maken. De riante tuin heeft van alles te bieden. Zo kun je er jouw buren ontmoeten bij een van de picknickbanken, even ontspannen tussen het groen, (samen) moestuinieren of lekker actief bewegen en sporten. Ook kinderen vermaken zich volop: in de tuin kunnen ze vrij én veilig samen spelen.

 

Picknickbanken, evenwichtsbalken en speelheuvels

De tuin spreidt zich uit over twee niveaus. Onder het hoge niveau komt de parkeergarage, zodat je vanuit jouw huis of appartement altijd heerlijk groen wegkijkt! De hoge tuin heeft verschillende picknickbanken waar je heerlijk kunt relaxen of lezen in de zon. Eromheen staan verschillende evenwichtsbalken en rubberen speelheuvels zodat kinderen zich hier uren kunnen vermaken! Door de verschillende openingen van het dek groeien grote bomen die zorgen voor een prachtig geheel. 

Tafeltennis, trapveldje en groenten uit eigen (binnen)tuin

Via de grote trap kom je in de lagergelegen tuin. De trap is multifunctioneel en ingericht als zittribune. Vanaf hier kun je gemakkelijk de spelende kinderen in de gaten houden, of gezellig met de buren zitten kletsen. Speel een potje tafeltennis tegen de buren, of vermaak je ’s middags op het verdiepte trapveldje met de kids. Er is altijd iets te doen! Voor de buren met groene vingers vind je ook een gezamenlijke moestuin én gedeelde plantenkas. Zo kun je samen de lekkerste groenten en fruit kweken uit eigen (binnen)tuin!

Meer weten over Utrecht - Laurierkwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden