Lokaal nieuws vrijdag 20 november 2020 Bron: De Haar Buyten

De vergunning is binnen!

Wij zijn blij te kunnen melden dat de vergunning binnen is, voor zowel het bouwen van de 13 nieuwbouw woningen als de transformatie van de bestaande boerderij naar 3 unieke woningen.

Daarmee kunnen we starten met de voorbereidende werkzaamheden op de locaties. De eerste werkzaamheden op de bouwterreinen zullen in de komende weken zichtbaar zijn. De werkzaamheden voor het bouwrijp maken zullen in het nieuwe jaar starten.

Met de transformatie van de boerderij zal binnenkort ook een aanvang gemaakt worden door bouwbedrijf Paardenkooper.

De start van de bouw van de nieuwbouw woningen is afhankelijk van het percentage verkochte woningen. Dinsdag 24 november start om 10:00 uur de inschrijftermijn voor de verkoop van de 13 nieuwbouwwoningen en deze sluit op dinsdag 1 december om 13:00 uur.

Meer weten over De Haar Buyten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden