Lokaal nieuws dinsdag 17 november 2020 Bron: De Haar Buyten

Aankondiging start verkoop!

Wij zijn blij u te kunnen meedelen dat de start van de verkoop van de nieuwbouwwoningen in het project De Haar Buyten aanstaande is. Vanaf dinsdag 24 november 2020 om 10:00 uur zal de verkoop starten.

Start Verkoop
Vanaf dinsdag 24 november 2020 om 10:00 uur zal de verkoop starten. Vanaf die datum zal op deze projectwebsite het digitale inschrijfformulier beschikbaar zijn. De digitale inschrijving sluit vervolgens op dinsdag 1 december 2020 om 13:00 uur.

Procedure
Om in aanmerking te kunnen komen voor de koop van een woning dient u het digitale inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Voor toegang tot het digitale inschrijfformulier, dat vanaf start verkoop beschikbaar zal zijn onder uw account, dient u ingelogd te zijn. Heeft u nog geen account meldt u zich dan alsnog aan. Meer informatie over de procedure vindt u in het document Verkoopprocedure. Dit document kunt u vinden bij downloads.

Meer weten over De Haar Buyten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden