Lokaal nieuws dinsdag 07 juli 2020 Bron: Hart van De Meern

De verkoop start op 10 juli om 10.00 uur

Op vrijdag 10 juli om 10.00 uur start de verkoop van alle woningen, zowel van de grondgebonden woningen als van de appartementen. Indien je een woning wilt kopen, kun je je vanaf dat moment definitief inschrijven via deze projectwebsite.  

Op vrijdag 10 juli om 10.00 uur start de verkoop van alle woningen, zowel van de grondgebonden woningen als van de appartementen. Indien je een woning wilt kopen, kun je je vanaf dat moment definitief inschrijven via deze projectwebsite. Je vult daartoe het digitale inschrijfformulier in en ondertekent het eveneens digitaal.

Je start de inschrijving door op de knop 'Inschrijven' te klikken op deze website.

Meer informatie over de inschrijving, toewijzing en aankoop van een woning in Hart van De Meern staat beschreven in het document Verkoopprocedure dat je vindt onder Downloads op deze website.

De inschrijving sluit op vrijdag 17 juli om 23.59 uur. Inschrijvingen die na 17 juli binnenkomen, worden op de reservelijst geplaatst.

Meer weten over Hart van De Meern

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden