Lokaal nieuws woensdag 17 juni 2020 Bron: Hart van De Meern

Tekening terreininrichting en tarievenlijst Klimaatgarant beschikbaar

Momenteel zijn we deze website met informatie aan het vullen. Zo zijn de tarieven van Klimaatgarant bekend en is het ontwerp voor de inrichting van het terrein gereed.

De tarieven van Klimaatgarant zijn bekend voor de huur of koop van de bodembron en warmtepomp (met toebehoren) en het ontwerp voor de inrichting van het terrein is gereed. Daarnaast is de tekening beschikbaar waarop staat aangeven welke delen van het plangebied straks privĂ©, mandelig of openbaar worden. 

U vindt de tarievenlijst en de tekeningen onder Downloads op deze website.

Het ontwerp voor de inrichting van het openbaar gebied is in goed overleg tussen de betrokken landschapsarchitect, de architect en de gemeente Utrecht tot stand gekomen. Het plangebied krijgt een hoogwaardige uitstraling met gebakken klinkers in de straat, in de stoep en in de parkeerhoven. Er wordt veel groen aangeplant, de bestaande watergang wordt verbreed en er worden een aantal speelplekken gemaakt met fraaie houten speeltoestellen.

Tevens is er nu een tekening beschikbaar waarop u kunt zien waar welke woning over welke parkeerplaats(en) beschikt. Er zijn parkeerplaatsen op het erf van de woningen zelf en parkeerplaatsen in de mandelige parkeerhoven.

Meer weten over Hart van De Meern

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden