Lokaal nieuws woensdag 10 juni 2020 Bron: Hart van De Meern

Klimaatgarant als partner aangetrokken

Het bouwbedrijf dat het project Hart van De Meern zal bouwen, MBB uit Maarssen, heeft Klimaatgarant als partner aangetrokken.

Klimaatgarant is in 2012 opgericht om gemeenten en bouwbedrijven te helpen energiezuinige woningen en woonwijken te realiseren. Duurzaamheid en energiezuinigheid staan tegenwoordig hoog op het prioriteitenlijstje bij kopers van nieuwbouwwoningen. De thema's zijn zeer actueel nu alle nieuwbouwwoningen in Nederland gasloos worden uitgevoerd.

 

Klimaatgarant installeert bodembronnen en warmtepompen waarmee nieuwbouwwoningen worden verwarmd en gekoeld en van warm tapwater worden voorzien. De installatie vervangt eigenlijk de ouderwetse gasaansluiting met CV-ketel. Daarnaast verleent Klimaatgarnant diensten als service en onderhoud. Een koper van een nieuwbouwwoning in Hart van De Meern huurt de installatie van Klimaatgarant, inclusief service en onderhoud. Het is ook mogelijk de installatie te kopen inclusief service en onderhoud.

Meer informatie treft u aan onder Downloads op deze website.

Meer weten over Hart van De Meern

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden