Lokaal nieuws donderdag 14 mei 2020 Bron: De Haar Buyten

Start verkoop komt dichterbij!

Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de start van de verkoop van de woningen in De Haar Buyten. Daarmee komt de datum voor de start van de verkoop in zicht. De exacte datum is nog niet bekend, maar wij verwachten wel dat wij met de verkoop van de woningen in het tweede kwartaal van dit jaar kunnen starten. 

Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de start van de verkoop van de woningen in De Haar Buyten.
Daarmee komt de datum voor de start van de verkoop in zicht. De exacte datum is nog niet bekend, maar wij verwachten wel dat wij met de verkoop van de woningen in het tweede kwartaal van dit jaar kunnen starten.

Wij houden u via de project-website op de hoogte. Wanneer u zich aanmeldt als geïntresseerde, bent u nog eerder op de hoogte van de ontwikkelingen in het project en van de start van de verkoop.

Meer weten over De Haar Buyten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden