Lokaal nieuws donderdag 07 mei 2020 Bron: Leeuweplaats

Een update!

De bouw is alweer enige tijd geleden opgestart en het gaat voorspoedig! 

Voor vele kopers een mooi moment om te zien dat alles erg goed gaat!  Op onze facebookpagina kunnen alle kopers zich verzamelen om op de hoogte te blijven van de bouw van hun toekomstige woning. En velen doen dit met veel enthousiasme. Er worden filmpjes en foto's geplaatst om de stand van de bouw te delen. Wil jij dit ook volgen? Ga dan naar: https://www.facebook.com/Leeuweplaats/ om niets te hoeven missen! 

Bij alle woningen zijn van de funderingen de werkvloeren aangebracht en van 60 woningen zijn de funderingen gereed Tevens zijn bij 37 woningen zijn de begane grondvloeren gelegd. Ook worden bij 14 woningen de installaties van de eerste verdiepingsvloer aangebracht.

Meer weten over Leeuweplaats

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden