Lokaal nieuws woensdag 05 februari 2020 Bron: BU31

Ruim 90% verkocht!

Er zijn nog een paar appartementen te koop in BU31. Wees er snel bij, schrijf je in op de website van BU31 en misschien woon jij straks dan wel in een van deze stoere stadsappartementen, vlak bij het centrum van Utrecht.

Gelukkig zijn er nog enkele heel fraaie appartementen te koop. De appartementen kunnen worden aangeboden met een stallingsplaats in de kelder, zolang deze nog beschikbaar zijn. De stallingsplaatsen worden separaat verkocht in combinatie met een appartement (zie de prijslijst).

Schrijf je nu in voor één van de resterende appartementen inschrijven.

Wil je weten welke appartementen nog beschikbaar zijn? aanbod.

Nu de meeste appartementen in het project BU31 zijn verkocht is de aannemer inmiddels gestart met de voorbereidingen en met de sloopwerkzaamheden op de toekomstige locatie aan de Van Esveldstraat 31. Aansluitend zal in het 2e kwartaal van 2020 gestart gaan worden met de bouw. 

Meer weten over BU31

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden