Lokaal nieuws vrijdag 19 juli 2019 Bron: De Haar Buyten

Informatieavond

Op maandag 15 juli hebben we met trots de voorlopige ontwerpen gepresenteerd, tijdens de inloopavond voor bewoners van Haarzuilens. Binnenkort wordt de projectwebsite uitgebreid met het voorlopige ontwerp.

Op maandag 15 juli hebben we met trots de voorlopige ontwerpen gepresenteerd, tijdens de inloopavond voor bewoners van Haarzuilens. Onder het genot van een kop koffie konden bewoners in gesprek met de architect, de makelaars, Natuurmonumenten en de projectontwikkelaar. Daar werd vervolgens gretig gebruik van gemaakt door de betrokken bewoners van Haarzuilens. Binnenkort wordt de projectwebsite uitgebreid met het voorlopige ontwerp.

Meer weten over De Haar Buyten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden