Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise
Lokaal nieuws donderdag 31 augustus 2023

DHK-Kozijnen wordt DHK en lanceert uitgebreide online bouwmarkt in 2024

Jij als klant staat centraal bij DHK! We zijn verheugd om aan te kondigen dat DHK-Kozijnen in 2024 een opwindende verandering zal ondergaan. We veranderen onze naam naar DHK en gaan onze horizon verbreden door een uitgebreide online bouwmarkt te lanceren. Jouw en ons succes staan altijd voorop en met deze stap kunnen we je nog beter van dienst zijn.
 

Een nieuwe naam, een bredere visie

DHK-Kozijnen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vertrouwde naam op het gebied van kozijnen. Maar we willen meer voor je betekenen! Daarom hebben we besloten om onze naam te wijzigen naar DHK, een kortere en krachtige naam die beter aansluit bij onze uitbreidende visie.

Welkom in dé online bouwmarkt voor alles in en rondom huis

Met trots kondigen we onze geheel nieuwe online bouwmarkt aan, dé plek waar jij alles vindt voor jouw huis. Van prachtige kozijnen tot binnendeuren en gevelbekleding - ons overkoepelende domein biedt een ruim assortiment voor al jouw bouwbehoeften. We begrijpen dat jouw huis jouw thuis is en daarom streven we ernaar om jou te voorzien van hoogwaardige producten en een uitstekende winkelervaring.
 

Vanuit onze kernwaarden: dezelfde service en kwaliteit

Onze toewijding aan uitmuntendheid blijft onveranderd. Hoewel we onze horizon verbreden, blijven we vasthouden aan dezelfde kernwaarden waarop DHK-Kozijnen is gebouwd. Je kunt nog steeds rekenen op onze bekende service, kwaliteit en deskundig advies bij al je aankopen. Ons team van specialisten staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw project, groot of klein.
 

Een groter assortiment voor meer keuze

Met onze uitbreiding naar een online bouwmarkt kunnen we je nu een nog breder scala aan producten aanbieden. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom hebben we ons assortiment uitgebreid om aan al die behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar kozijnen van topkwaliteit, stijlvolle binnendeuren of duurzame gevelbekleding, bij DHK vind je het allemaal onder één dak.
 

Verandering, groei en betere service

Bij DHK zijn we altijd op zoek naar manieren om te groeien en te evolueren om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Met onze naamswijziging naar DHK en de lancering van onze uitgebreide online bouwmarkt, zetten we een belangrijke stap in deze richting. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op ons vernieuwde platform, waar we je met dezelfde passie en toewijding zullen bedienen die je van ons gewend bent.
 

Blijf op de hoogte van DHK

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom DHK en onze nieuwe online bouwmarkt? Houd dan onze website en sociale mediakanalen in de gaten. We zullen regelmatig updates en nieuws delen, zodat je niets hoeft te missen.
 
Samen met jou gaan we een spannende toekomst tegemoet. DHK staat klaar om je te voorzien van hoogwaardige producten en service in een breder assortiment dan ooit tevoren. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis!
 
Bron: DHK Benelux

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden