Lokaal nieuws dinsdag 25 juli 2023

Hongaarse punt op vloerverwarming


Wil je graag vloerverwarming combineren met een nieuwe vloer in jouw prachtige woning, maar nog niet zeker over het type vloerbedekking? Wij hebben een idee voor je.

Een eiken Hongaarse punt vloer op vloerverwarming is een goede keuze voor een luxe en tijdloze uitstraling. Lamelparket, met een toplaag van massief hout en een kruislings verlijmde watervaste berkenmultiplex onderlaag, reageert nauwelijks op temperatuur- en vochtigheidsschommelingen en is zeer geschikt voor een combinatie met vloerverwarming. Ook gaat deze vloer een leven lang mee en kan in de loop der jaren meerdere malen opnieuw afgewerkt worden, zelfs in een andere kleur.

Eikenhout is de beste houtsoort voor vloerverwarming vanwege de lage weerstand en de mogelijkheid om het hout in verschillende kleuren af te werken. Lees alles over Hongaarse punt vloeren in het volledige blogbericht:

https://www.uipkesvloeren.nl/blogs/nieuws-blog/hongaarse-punt-op-vloerverwarming

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden