Lokaal nieuws maandag 05 september 2022

Dat is waarom u moet kiezen voor houten jaloezieën op maat!

Houten jaloezieën staan bekend om hun warme en moderne uitstraling. Daarnaast zorgen ze voor de juiste hoeveelheid lichtinval en privacy. Twijfelt u of houten jaloezieën bij uw inrichting passen? Houten jaloezieën op maat zijn de oplossing. In deze blog leggen we uit waarom u zou moeten kiezen voor houten jaloezieën op maat.

Verschillende interieurstijlen

Het is duidelijk dat houten jaloezieën trending zijn. Maar zijn ze tijdloos? Wij verwachten van wel. Dit type raamdecoratie laat zich immers perfect combineren met heel wat interieurstijlen. Van modern tot landelijk tot Scandinavisch en zelfs retro. Jaloezieën van hout passen altijd! Want dit type raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, dus er is altijd een passende oplossing voor uw woonruimtes.

Voeg warmte toe aan uw huis door te kiezen voor een jaloezie van bamboe met houtnerf of kies voor strakke, moderne zwarte jaloezieën. Er zijn vele opties om uit te kiezen. Bovendien kunt u uw eigen houten jaloezie op maat maken door de bedieningszijde, de bevestigingsmethode en het type ladderband of koord te kiezen.

Welke maat moet je bestellen?

Elk huis is anders, dus het is altijd belangrijk om de juiste maten voor uw raam te weten. Wilt u er zeker van zijn dat de houten jaloezieën perfect bij uw interieur passen? Overweeg dan om deze op maat te laten maken. Jaloezieën op maat worden van begin tot eind speciaal voor u gemaakt, dus deze vorm van raamdecoratie wordt geheel naar uw wensen samengesteld. Of u nu een smal keukenraam wilt bedekken of uw brede woonkamer raam; alles is mogelijk met jaloezieën op maat.

Raamdecoratie.com

Wanneer u kiest voor houten jaloezieën op maat, denkt u misschien dat u lang moet wachten tot uw houten jaloezieën bij u thuis worden afgeleverd. Dat is gelukkig niet nodig. De houten jaloezieën van Raamdecoratie.com worden snel bij u thuis afgeleverd. In de meeste gevallen ontvangt u uw nieuwe jaloezieën tussen de 5 en 15 werkdagen. Twijfelt u nog over de houten jaloezieën die u wilt? U kunt eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen, die u in de meeste gevallen binnen twee werkdagen in uw brievenbus vindt. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Raamdecoratie.com.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden