Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws donderdag 21 juli 2022

Je nieuwe tuin afwerken met een tuinschilderij

Een nieuw huis is wellicht ook een nieuwe tuin. En wellicht zijn er nog open of kale muren die een mooie aansluiting op de tuin kunnen worden. Wel, een tuinschilderij brengt kleur in je tuin, zorgt voor een unieke uitstraling en zorgt dat je een blikvanger hebt in je tuin. Heel wat mensen denken dat tuinschilderijen nog een oubollig imago hebben, maar niets is minder waar. Er zijn tegenwoordig prachtige tuinschilderijen op de markt in tal van thema’s.

Met een tuinschilderij kan je dan ook perfect een kale tuinmuur of beschutting bedekken en sfeer in je tuin brengen. Door de verschillende bevestigingsmogelijkheden, kunnen tuinschilderijen in elke tuin gemonteerd worden. In principe is er een tuinschilderij naar ieders wens.

Waarop moet je letten bij het aankopen van een tuinschilderij?

Dat je resoluut voor kwaliteit gaat. Een kwalitatief tuinschilderij is dan misschien niet het goedkoopste op de markt zijn, je hebt er wel jaren plezier van. Bovendien kies je ook maar beter voor een leverancier van tuinschilderijen met een ruime keuze aan foto’s én waar je een stevige garantie krijgt.

Verder is het ook belangrijk dat een tuinschilderij qua maat perfect in je tuin past. Wil je een muur bedekken, dan is je tuinschilderij maar beter tot op de centimeter nauwkeurig. Bij Tuinposter.nl, de uitvinder van het tuinschilderij, is het mogelijk de exacte afmetingen van de gewenste tuinposter in te geven. Zij gaan resoluut voor maatwerk, waardoor je steeds een perfect resultaat bekomt. Voor minder doen deze specialisten in tuinschilderijen het niet. Welke foto je ook kiest, het resultaat is altijd verbluffend. Ze gebruiken dan ook de nieuwste druktechnieken. Dit zorgt er ook voor dat een tuinschilderij zonder moeite weer en wind trotseert.

Zelfs de zon doet jouw tuinschilderij niet verkleuren.

Een tuinschilderij kan wel wat vuil worden, maar met een vochtige doek los je dat probleem op. Deze schilderijen zijn van uitstekende makelij en verkleuren niet door de zon. Je tuinschilderij gaat dan ook makkelijk 20 jaar mee.

Laad je eigen foto op!

Wil je over een echt bijzonder & uniek tuinschilderij beschikken? Dan kies je voor een eigen foto. Zo vereeuwig je een tafereel waar je echt een bijzondere band mee hebt. Dit kost niet meer en je hebt een uniek resultaat. De foto hoeft zelfs geen hoge resolutie te hebben om tegenwoordig tot een goed resultaat te bekomen. Bekijk vandaag nog de mogelijkheden op Tuinposter.nl. Na het ingeven van de het formaat en het kiezen van de montage, zie je gelijk de prijs van je tuinschilderij. Mini of maxi, bij Tuinposter.nl hebben ze tuinschilderijen voor iedereen en dit steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden