Lokaal nieuws donderdag 24 maart 2022

Tips om je huis een moderne look te geven

Heb je een heerlijk huis om in te wonen maar wil je je woning graag een moderne uitstraling meegeven? Dan zijn er tal van mogelijkheden om met wat kleine aanpassingen de stijl van je huis te moderniseren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van moderne accessoires, het gebruik van moderne verlichting en armaturen of het gebruik van fotoprints op acrylglas. Door te spelen met diverse kleuren en fotoprints zorg je voor een moderne look. Zeker de fotoprints op acrylglas geven je woning een verrassende twist. Door het gebruik van acrylglas zorg je voor een luxe print aan de muur die eenvoudig is aan te passen aan je huidige woonstijl. Kleine aanpassingen dus voor een grote verandering.

Denk na over bepaalde eyecatchers

Wanneer je je huis een moderne uitstraling wilt geven is het verstandig om eerst na te denken over de eyecatchers in je woning. Vaak zijn dit de muren, de lampen en de vloerkleden. Deze elementen zijn eenvoudig te veranderen waardoor je woning direct een stuk moderner aanvoelt. Werk bijvoorbeeld met kleine lampjes en spotjes in plaats van grote lichtbronnen. Hierdoor kan je eenvoudiger met verlichting spelen en krijgt je woning een knussere en modernere uitstraling. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een vloerkleed in bijvoorbeeld de zithoek. Door gebruik te maken van een vloerkleed creëer je een samenhang tussen de meubels die in de betreffende hoek staan. Je zorgt op deze manier voor een soort 'eilandjes' en wanneer je hier moderne accessoires aan toe voegt zorg je ervoor dat je de woning direct een moderne en luxe uitstraling geeft. Wil je liever spelen met muurdecoratie? Denk dan eens aan het gebruik van fotoprints op acrylglas. Door het gebruik van acrylglas breng je een luxe twist aan in je woonkamer. Deze fotoprint vormt een echte eyecatcher en doordat de fotoprints beschikbaar zijn in alle soorten en maten is er altijd een geschikte fotoprint beschikbaar.

Fotoprint op acrylglas

Door fotoprints op acrylglas als muurdecoratie te gebruiken breng je direct diverse eyecatchers aan in je woning. Het acrylglas geeft de woning een luxe en moderne uitstraling doordat de fotoprints bestaan uit diverse lagen glas en aluminium. Hierdoor wordt een speciaal soort diepgang gecreëerd wat intense kleuren en vormen zal weergeven. Vrijwel elke foto kan op acrylglas worden geprint waarin elk detail perfect tot zijn recht zal komen. Hierdoor heb je de vrijheid om je eigen kleuren en stijlen in je woonkamer te hangen, maar je kan ook kiezen voor algemenere fotoprints. Één ding is zeker; je woning zal een moderne uitstraling krijgen en door de goede kwaliteit kan je lang van de fotoprints genieten.

Ben je dus op zoek naar tips & trucs om je woning een moderne uitstraling te geven? Kijk dan als eerste naar je lichtbronnen, vloerkleden en accessoires aan de muur. Door gebruik te maken van fotoprints op acrylglas geef je de woning niet alleen een moderne uitstraling, maar ook direct een luxe uiterlijk. De fotoprints op acrylglas zijn bestand tegen zonlicht, waardoor je ze op iedere plek in huis kan hangen. Dus of je ze nu in de woonkamer plaatst of in de slaapkamer, de fotoprints zullen een echte eyecatcher vormen.

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden