Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws dinsdag 02 november 2021

Zonwering zoeken bij jouw nieuwbouwhuis: hoe doe je dat?

De bouw van jouw huis is gestart en nu begint het toch wel te kriebelen. Vol enthousiasme ga je alvast op zoek naar nieuwe meubeltjes, leuke decoratie, en mooie verlichting. Maar heb je al nagedacht over zonnewering? Nieuwbouwwoningen zijn ontzettend goed geïsoleerd. In de winter is dit fijn, maar in de zomer kan het nogal eens warm worden met de zon op de ramen. Tijd om zonnewering te shoppen!

Voor iedere smaak

Het assortiment dat onlinezonneschermen.nl, onderdeel van Solano, biedt is heel groot. Zo kun je knikarmschermen en uitvalschermen kopen, maar ook markiezen, VELUX-zonwering of zonneluifels. Zonneluifels zijn fijn wanneer je een tuin hebt op het zonnige zuiden. De zon blijft geweerd uit jouw woning én je kunt genieten op het terras van jouw nieuwe tuin. Mocht je op zoek zijn naar zonnewering die minder ruimte inneemt, kun je ook kiezen voor zonneschermen.

Handmatig én elektrisch

Vroeger kon je zonneschermen bedienen met de hand. Nog niet zo lang geleden werden elektrische zonneschermen uitgevonden, maar tegenwoordig kun je vanuit jouw luie stoel de zonneschermen bedienen. Er zijn zelfs zonneschermen die je vanaf je werk of vanuit een hotel aan de andere kant van de wereld kunt bedienen. Het is maar net wat je zelf fijn vindt, want qua montage en prijs zit er nogal wat verschil tussen.

Zonwering in de tuin

Als je wilt genieten in de tuin kun je natuurlijk altijd kiezen voor een overkapping of tuinhuisje. In de meeste gevallen heb je dan wel een vast dak, waardoor je niet zelf kunt regelen of je in of juist uit de zon zit. Het is bijvoorbeeld fijn dat je je lunch niet hoeft te nuttigen in de volle zon, maar als je ’s avonds nog even wilt genieten van een borreltje zijn de zonnestralen op je gezicht juist wél lekker. Je kunt dan gaan voor een overkapping met lamellendak. Je kunt ook kiezen voor pergolazonwering. Hiermee kun je ook tijdens een broeierig regenbuitje buiten zijn, want deze zonwering geeft regen geen kans.

Geef jouw huis allure

Solano verkoopt niet alleen producten van andere merken. Ook maken zij op ambachtelijke wijze in hun eigen werkplaats prachtige markiezen. Markiezen geven de woning een elegante uitstraling. Daarnaast beschermen markiezen niet alleen tegen zonlicht van voren, maar ook aan de zijkanten zullen de zonnestralen geen kans hebben om het huis binnen te dringen.

Dakraamzonwering

Op zolders wordt het vaak ontzettend warm. De hitte in de woning stijgt op en op zolder merk je ook de warmte die van het dak afkomt. Gelukkig heeft direct zonlicht met de buitenzonwering van VELUX geen kans meer om de zolder te verwarmen. De VELUX-buitenzonwering is speciaal gemaakt voor de VELUX-dakramen. De zonwering is handmatig te verkrijgen, maar ook elektrisch bediend. Ook met het raam open kan deze zonwering gebruikt worden.

Voor elke zonwering, ook op maat, kun je terecht bij onlinezonneschermen.nl. Daar kun je naar hartenlust shoppen en mooie zonwering zoeken zodat de zonwering een perfecte match is bij jouw huis en jouw wensen! Zo kun je onbezorgd heerlijk zomerse dagen tegemoet en genieten in de tuin én in huis!

 

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden