Lokaal nieuws woensdag 06 oktober 2021

Wat zijn de beste vloeren voor een thuiskantoor?

Gedurende de pandemie moesten veel Nederlanders elke dag vanuit huis werken. Alhoewel de kantoren inmiddels weer open zijn, kiezen allerlei bedrijven ervoor om hun werknemers alsnog gedeeltelijk thuis te laten werken. Daarom is het een goed idee om een thuiskantoor te creëren in je nieuwe woning in Utrecht. In dit artikel kun je lezen welke vloeren hier over het algemeen het meest geschikt voor zijn, al zijn er in principe nog meer opties.

Hout

Als je overal in je nieuwe huis hardhouten vloeren hebt laten aanbrengen, wil je waarschijnlijk hardhouten vloeren in je kantoor aan huis. Hout is een van de duurdere vloeropties, maar de beloning is een duurzame, natuurlijke en duurzame vloer. Zowel massieve als samengestelde hardhouten vloeren zijn duurzame, praktische en mooie opties. En ze zijn beide verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, houtnerven en texturen. De prachtig vervaardigde houten vloeren verkrijgbaar in zowel moderne als traditionele houtdessins en in een breed scala aan kleurkeuzes, afwerkingen en unieke kenmerken, die stijl en elegantie zullen brengen in je thuiskantoor.

Vinyl

Vinylvloeren zijn een duurzame en onderhoudsarme optie voor thuiskantoren. Ze zijn sterk genoeg om zwaar voetverkeer en het verschuiven van draaibare bureaustoelen te weerstaan. Ze zijn ook slijtvast en vlekbestendig dankzij een beschermende toplaag, waardoor je vinylvloeren er langer mooi uit blijven zien. De gedempte achterkant van sommige vinylvloeren maakt ze geluidsabsorberend en stil onder de voeten, terwijl ze ook comfortabel kunnen zijn om over te lopen als je een keer geen Falke sokken draagt. Ze verminderen bovendien het geluid van potentiële klanten en telefoontjes en zorgen tegelijkertijd dus voor comfort. Daarnaast heeft vinyl uitstekende thermische eigenschappen, waardoor je het hele jaar door op warme vloeren kunt werken.

Laminaat

Laminaat is een andere vloeroptie die op authentieke wijze de hout- en steenafwerkingen van de hoogste kwaliteit interpreteert. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, van realistisch tot artistiek, en in verschillende breedtes en lengtes, waardoor het gemakkelijk is om een ​​opvallend vloerontwerp voor je thuiskantoor te creëren. Ook bij laminaat geldt weer dat ze comfortabel om over te lopen op blote voeten. Desondanks kun je beter alsnog wel heren of dames sokken dragen voor je gezondheid. Daarnaast is een laminaatvloer duurzaam. Met een extra sterke slijtlaag zijn laminaatvloeren zeer goed bestand tegen slijtage, krassen en vlekken en super eenvoudig schoon te vegen. Ze zijn ook snel en eenvoudig zelf te installeren.

Tapijt

Hoewel tapijt misschien niet de eerste vloeroptie is die in je opkomt voor je thuiskantoor, zou het zeker op de lijst moeten staan. Het is duurzaam, verbergt vuil en kan een comfortabele sfeer toevoegen aan je thuiskantoor. De verschillende kleuropties zijn een van de meest intrigerende aspecten. Je kunt een tapijt vinden dat past bij vrijwel elke esthetiek die je probeert te bereiken. Wat je misschien zal verbazen, is dat er veel verschillende soorten tapijt zijn om uit te kiezen. Tapijt is bovendien lekker zacht en comfortabel voor je voeten. Zelfs als je sokken draagt, zul je dit merken.

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden