Lokaal nieuws woensdag 29 september 2021

Kwaliteitsverf voor elk soort project met Wijzonol

Ben je van plan je woning of kantoorpand te verven? Kies dan voor Wijzonol verf. Dit Nederlandse bedrijf staat voor de beste kwaliteit verf. Het Nederlandse familiebedrijf heeft al ruim 100 jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsverf. Wijzonol heeft een ruim aanbod van diverse soorten verf. Ga aan de slag met zowel binnen- als buiten verf als professional of als huis-tuin-en-keuken-schilder. Of je nu veel of weinig ervaring hebt met schilderen. Iedereen kan verven met verf van Wijzonol!

Waar moet je opletten bij de aankoop van verf

Voor de aankoop van verf is het belangrijk om vast te stellen waar je de verf voor wilt gebruiken. Is het voor binnen, buiten of beschut gebruik? Wat is de ondergrond? De Wijzonol verf kun je gebruik op kunststof, metaal of hout. Daarnaast is het belangrijk om vast te stellen welke finishing je wilt van de verf. Denk aan mat, zijde- of hoogglans. Ten slotte is de kleur van de verf natuurlijk ook van essentieel belang.

Geschikte verf voor elk project

Wijzonol heeft een groot assortiment van diverse soorten verf. Maar welke Wijzonol verf is nu het best geschikt voor jouw project? Het assortiment bestaat uit 5 verschillende productlijnen:
• Lakken, verven en beitsen
•Reparatiemiddelen
•Grondverven en primers
•2-componenten-coatings
•Muurverven en voorstrijkmiddelen

De voordelen van Wijzonol

Er zijn veel verschillende verfmerken op de markt, dus waarom zou je voor Wijzonol kiezen? Hierbij de voordelen van Wijzonol:

Duurzaamheid

Het merk Wijzonol vindt het erg belangrijk om verf op een zo duurzaam mogelijk manier te produceren. Wijzonol draagt bij aan een betere balans tussen mens, milieu en winst.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Professionele schilders kiezen graag voor Wijzonol. De reden hiervoor is dat de verf een professionele kwaliteit heeft. Ook als huis-tuin-en-keuken-schilder is deze verf de beste keuze.

Groot assortiment

Het fijne van Wijzonol is dat je veel keus hebt. Het grote assortiment bestaat uit veel verschillende soorten producten. Zo vind je eenvoudig verf voor elk soort product of toepassing.

Nederlands fabrikaat

Kies voor een Nederlands fabrikaat, kies voor Wijzonol. Met meer dan 100 jaar ervaring kun je dit familiebedrijf als geen ander vertrouwen op ongeëvenaarde kwaliteit.

Populaire producten van Wijzonol

Met een groot assortiment van diverse producten is het soms lastig om een keuze te maken. Daarom geven we je hierbij een lijstje van de meest populaire producten van Wijzonol.

LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak

Een van de meeste geliefde Wijzonol producten is de LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak. Deze verf is geschikt voor buitengebruik en het zorgt voor een duurzaam resultaat, zodat je er vele jaren van kunt genieten.

Wijzotex Mat

Ben je op zoek naar Wijzonol muurverf mat? Dan is De Wijzotex Mat de beste keuze. Het is een watergedrag muurverf die je binnen kunt gebruiken. Je kun de matte muurverf mengen met elke kleur.

Matlak Terpentine-verdunbaar

Wil je graag een muur met een krijtmatte uitstraling? Kies dan voor de Matlak Terpentine-verdunbare verf van Wijzonol. De verf is erg dekkend en je kunt de verf gebruik voor een trap, deuren of kasten voor een hoogwaardige afwerking.

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden