Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws maandag 07 maart 2022

Verhuizen naar Utrecht wordt zo nóg leuker!

Op naar Utrecht: een nieuwe periode in je leven. Tijd om te sorteren wat je achter wilt laten, weg wilt geven én wat je mee wilt nemen naar je nieuwe woning. Maar, gaat dat allemaal in die bus passen? Als je ervaring hebt met verhuizen dan ben je vast bekend met de problemen rondom het huren van een verhuisbus. Waar? Hoeveel mag het kosten? Wat is de borgsom? En wat gebeurt er met eventuele schade aan de verhuisbus?

Die stress is totaal onnodig. Verhuizen - en het huren van een verhuisbus - kan echt een stuk leuker. In Utrecht hebben ze het slim bekeken. Daar zit autodelen namelijk flink in de lift. Een goedkopere, veiligere, en leukere manier voor het huren van een auto.

Een auto huren in Utrecht is zo gedaan, via bijvoorbeeld SnappCar. Het beste deelautoplatform van Nederland. Hier vind je duizenden deelauto’s: verhuisbusjes, elektrische auto’s, sportwagens, familiebusjes, oldtimers. De lijst is eindeloos.

Wat zijn de directe voordelen van het huren van een deelauto? Ten eerste is een bus huren veel goedkoper dan via een traditionele verhuurmaatschappij. Ten tweede ben je volledig verzekerd en draag je bij aan het klimaat.

Want autodelen zorgt ervoor dat er minder nieuwe auto’s nodig zijn. Je huurt eenvoudig een verhuisbus uit je buurt. Daarmee zorg je voor meer ruimte voor groen op straat, minder files (want minder nieuwe auto’s) én een afname van de CO2 uitstoot. Daarnaast komt het geld ten goede aan iemand in jouw buurt. Goed bezig dus!

Kies bij je volgende verhuizing - of die van je vrienden en familie - voor een deelauto. Je kunt al goedkoop een busje huren in Utrecht via SnappCar. Gebruik de SnappCar app of huur een auto via je computer. Volledig verzekerd, snel, klimaatbewust, en de leukste verhuizing die je zal meemaken. Kijk vandaag nog op SnappCar en ontdek het voordeel van autodelen.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden