Lokaal nieuws dinsdag 14 juli 2020 Bron: WE/ASSIST

De hypotheekrente stijgt – Gewoon mijn rentevast periode uitzitten?

Vóór de coronacrisis waren de hypotheekrentes al licht aan het stijgen. Het uitbreken van de crisis kan op langere termijn zorgen voor een verdere stijging.

Al jaren zijn de hypotheekrentes aan het dalen. Daar moest natuurlijk een keer een eind aan komen, en dat moment lijkt daar. Er zijn banken met verhogingen van maar 0,02 procentpunt, maar verhogingen van meer dan 0,5 procentpunt komen ook voor. Het gaat optisch om kleine verhogingen, maar in maandlasten kan het een groot verschil maken. Mogelijk zelfs gedurende een periode van tientallen jaren. Ook als je al een hypotheek hebt kun je nu nog profiteren van de lage hypotheekrentes. Wij leggen graag uit hoe.

Lees het volledige bericht op WE/ASSIST

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden