Lokaal nieuws vrijdag 26 juni 2020

Het inrichten van jouw nieuwbouw woning

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, kun je opnieuw beginnen. Een verse start. Dit biedt kansen! Niet iedereen ziet alle mogelijkheden van hun nieuwbouwwoning. Hier helpen wij graag mee. 

INTERIEURADVIES VOOR NIEUWBOUW

Bij nieuwbouw is het belangrijk om eerst de indeling te bepalen. Hoe ga jij als bewoner leven in jouw huis? Hoe creëer je een indeling die er goed uitziet, maar ook praktisch is? Mag de keuken het hart van het huis worden of heb je liever een hele royale zitkamer? Speel je graag piano en wil je hier een mooie hoek voor maken of heb je kinderen die veel geluid produceren en wil je je hier een aparte ruimte voor creëren zonder licht en ruimte te verliezen? De indeling bepalen is een eerste logische stap. Vervolgens kan je aan de slag met een lichtplan. Wanneer je hier op tijd mee start, kunnen eventuele wensen en aanpassingen tijdig aan de bouwer doorgegeven worden. 
 

KLEUR & MATERIAAL

Zodra de indeling en de lichtpunten zijn bepaald, kun je het geheel gaan ‘inkleuren’. Wellicht wordt het een mix van oud en nieuw. Of ga je helemaal opnieuw beginnen en wil je alles nieuw aanschaffen? Met de juiste combinatie van kleuren en materialen, kun je een  interieur samenstellen dat in balans is en naadloos aansluit op jouw wensen. De vloer is de basis, dus idealiter bepaald je deze als eerste. Twijfel je hierover? Kijk dan naar de grote items, zoals de keuken, de bank en de wanden. Wat wil je hier aan kleur en materiaal toepassen? Een houten tafel komt bijvoorbeeld mooi tot z’n recht op een gietvloer. Het interieur is één geheel, waarbij kleuren en materialen elkaar versterken. De accessoires maken het geheel af.
 

HULP NODIG?

Als interieur studio kunnen wij adviseren, ontwerpen en realiseren. Wij helpen je hier dus graag mee! Mocht je interesse hebben in een interieuradvies, neem dan gerust contact op met ons.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden