Lokaal nieuws vrijdag 29 mei 2020

Nieuwbouw woning inrichten

Wanneer je een nieuwbouw woning koopt, komt er veel op je af. Feitelijk koop je een huis op papier. Het gevoel van de grootte van ruimtes ontbreekt en dit maakt het lastig om keuzes te maken. Keuzes die in korte tijd moeten worden gemaakt. Bovendien moet er veel worden aangeschaft. Het is dus van belang dat je kritisch naar je uitgaven kijkt. Dan komt het moment dat je daadwerkelijk de sleutel van jouw nieuwe huis in handen krijgt. De volgende uitdaging is de planning. Verschillende partijen moet nu aan de slag, denk aan de badkamer- en keukenspecialist, vloerenlegger, schilder en stukadoor. Wanneer de uitvoerende partijen weg zijn, is het huis klaar en ontbreekt er nog één ding. Datgene wat van jouw huis een echt thuis maakt. 

Haal het maximale uit jouw nieuwe woning

Een echt thuisgevoel creëren gaat veel verder dan een mooi kleurtje op de muur. Hoe wil jij als bewoner in jouw nieuwe huis gaan leven? Wanneer je vooraf goed nadenkt over jouw wensen, kunnen jouw voorkeuren nog meegenomen worden tijdens de bouw en bespaar je kosten achteraf. Denk hierbij aan volgende voorbeelden, die jouw toekomstige nieuwbouw woning kunnen verbeteren:
  • Denk na over de indeling, zodat je ook echt die mooie hanglamp midden boven de eettafel kunt hangen
  • Betrek de garage bij de woonkamer en maak zo ruimte voor een werkkamer, speelkamer of tv kamer
  • En suites, roomdividers en stalen puien creëren intieme hoekjes en dragen bij aan een betere akoestiek 
  • Door het verplaatsen of toevoegen van binnenmuren kan de ideale indeling binnen een ruimte gecreëerd worden of ontstaat er ruimte voor een mooie inbouwkast
  • Plaats een extra dakraam op zolder voor extra lichtinval in de kinderkamer

Hulp nodig bij het inrichten van je nieuwbouw woning?

Mocht je hier zelf niet uitkomen, neem dan contact op met ons. Wij bieden interieuradvies, inspiratie en oplossingen om in jouw nieuwbouw woning het ultieme thuisgevoel te creëren. 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden