Lokaal nieuws maandag 15 oktober 2018

Huren in Utrecht?

Je pakt je tas, je stapt in de auto en je parkeert hem voor de deur van jouw kantoorruimte. Middenin het centrum van Utrecht. Dat klinkt als de ideale start van je werkdag, vind je ook niet? Mogelijk beschrijf jij je werkdag binnenkort op deze manier. Via SKEPP kun je namelijk precies kiezen welke kantoorruimte jij wilt huren. SKEPP heeft op dit moment 48 kantoorpanden en 435 kantoorruimten in Utrecht direct beschikbaar voor de verhuur. Of je nu een flexplek zoekt in de binnenstad of een kantoorkamer in de buurt van het centraal station. De te verhuren kantoorruimten in Utrecht zijn verdeeld over maar liefst 12 stadsdelen. Van middenin het centrum, tot aan de snelweg of juist in een rustige omgeving.

SKEPP skipt de opties

SKEPP werkt via een handige afvinkmethode. Zo begint de zoektocht naar de locatie. Wil je bijvoorbeeld in het centrum of juist lekker dicht bij de snelweg werken? Daarna gaat de zoektocht verder naar jouw wensen voor de locatie zelf. Moet het gebouw licht, open en modern zijn? Of statig en authentiek? Werk je graag in een afgesloten ruimte of liever in een bruisende kantoortuin? Afvinken maar! Stap voor stap kom je zo dichter bij jouw ideale kantoorruimte in Utrecht. Natuurlijk speelt budget altijd een groot aandeel bij de huur van een pand of kamer. Daarom heeft SKEPP de budgetopties vast op een rijtje gezet. Deze kantoren huur je via SKEPP:

• Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
• Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
• Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
• Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
• Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Samen zoeken met specialisten van SKEPP

De keuze voor een ideale werklocatie maak je niet met je ogen dicht. Je wilt eerst goed zien of de kantoorruimte of werkkamer voldoet aan wat je vooraf voor ogen had. Daarom kun je op de website van SKEPP eerst uitgebreid en ongegeneerd rondneuzen in misschien wel jouw nieuwe kantoorruimte in Utrecht. Hier vind je namelijk kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours van de panden en kamers die op dit moment in de verhuur staan. Direct krijg je een goed beeld van de uitstraling en sfeer van de kantoorruimtes in Utrecht. Samen met de specifieke wensen, heb je een zo compleet mogelijk beeld van kantoorruimtes waar je zo terecht kunt. Ben je toch nog niet zeker van je keuze? Neem dan vooral contact op met de specialisten van SKEPP. Er zit altijd één van de medewerkers voor je klaar die je via chat kunt benaderen. Binnen maximaal 1 uur geven zij passend antwoord op je vragen en geven ze advies in jouw zoektocht. Een fijne gedachte wanner jij start met de huur van jouw nieuwe kantoorruimte in Utrecht.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden