Specialisten

Mega Utrecht: comfortabel wonen zit ‘m ook in de details

Wie comfortabel en stijlvol wil wonen, laat zich inspireren door onder andere magazines, televisieprogramma’s en social media-kanalen. Wie daarbij ook aandacht heeft voor de functie van een ruimte en deze zo optimaal mogelijk wil benutten kan te allen tijde terecht bij Mega Utrecht. Voor nieuwe vloeren, de inrichting van badkamer en nog veel meer.  

Wonen is belangrijk. Comfortabel wonen is dat nog veel meer. Nu we meer en meer aan huis gekluisterd zijn, thuis werken en thuis een groot deel van onze vrije tijd doorbrengen, is er steeds meer aandacht voor de inrichting en aankleding van onze woning. Daar komen vorm en functie in samen. Een ruimte goed gebruiken en stijlvol en persoonlijk inrichten.

Badkamer is meer dan slechts een ruimte voor persoonlijke hygiëne

In alle gevallen begint een inrichting bij de functie van een bepaalde ruimte. Neem bijvoorbeeld de badkamer. Het verzorgen van onze persoonlijke hygiëne staat er op nummer 1, maar er is meer. Afhankelijk van de beschikbare ruimte is een dubbele douche of een stort- of regendouche misschien wel een optie. Of wordt er liever gekozen voor een badkamer met een vrijstaand bad en een inloopdouche. Een dubbele wastafel of toilet en bidet. Zelfs als de ruimte kleiner is, kan er een geweldig mooie comfortabele en stijlvolle badkamer worden gecreëerd.

3D plan geeft goed zicht op de mogelijkheden

Ga daar niet over zitten tobben, maar kies voor experts die begeleiden bij het maken van een badkamerplan. Samen met de professionals van Mega Badkamers in Utrecht wordt een goed ontwerp gecreëerd passend bij de stijl die je wenst. Van een klassieke inrichting tot een hamam-stijl. Van een badkamer met een sportieve frisse look tot een badkamer in vintage-stijl. Er is heel veel mogelijk. Vraag om een advies dat helemaal gericht is op jouw wensen, passend binnen de mogelijkheden in jouw woning. Een 3D badkamerplan behoort tot de mogelijkheden, zodat er een goed beeld ontstaat van dat wat mogelijk is.

Vloeren met een uitstraling

Op het gebied van vloeren is de keuze eindeloos. Er zijn ontzettend veel typen, soorten en materialen vloeren. Een vloer is bepalend voor de sfeer van een ruimte. Kijk daarom eerst eens naar welke sfeer je in huis wilt en daarna naar wat praktisch is.

Wist je dat je met vloertegels de sfeer helemaal naar jouw wens kan maken? Zo kan je met een licht kleurige vloertegel de ruimte groter laten lijken, terwijl je met een donkere tegelvloer juist voor een warme sfeer zorgt. Er is volop keuze qua materiaal. Houttegels zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Ze zijn duurzaam, slijtvast en eenvoudig in onderhoud. De structuur van deze tegels voelt en oogt exact als hout met knoest en ringen in warme tinten. Het voordeel van deze tegels is dat ze in allerlei maten beschikbaar zijn.

Daarnaast zijn vloertegels te verkrijgen in keramisch visgraat. De allernieuwste trend. Makkelijk te onderhouden en het heeft een bijzonder leg patroon. Ga je voor betonlook tegels? Dan hou je van een stoere en industriële sfeer. Ze zijn verkrijgbaar in grote formaten waardoor de ruimte nog groter lijkt. Qua kleur zijn ze er in grijs en antraciet tinten, maar ook in warme beige of taupe kleuren. Hou je van een vrolijke sfeer? Kies dan Portugese of Marokaanse tegels. Ze zijn in vele patronen en kleuren beschikbaar en maken van iedere ruimte iets speciaals. Wil je het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan langs in een van de Mega-stores.

Bij Mega Utrecht kun je terecht voor een adviesgesprek

Het kan lastig zijn om jouw droomvloer uit te kiezen. Zie je door de bomen het bos niet meer, dan is het tijd om een adviesgesprek aan te vragen met de specialisten. Zij zullen je vragen naar je wensen, hoe groot de ruimte is, wat het beschikbare budget is en ga zo maar door. Bij Mega Utrecht krijg je het professionele advies en de service die je in een speciaalzaak mag verwachten.  Wanneer je de gewenste vloer hebt gevonden en deze direct leverbaar is, wordt de vloer klaargezet voor levering. Het is overigens ook mogelijk om de vloer thuis te laten bezorgen.

Laat je inspireren door de VT-Wonen collectie

Wist je trouwens dat je bij Mega Utrecht ook terecht kunt voor meer sanitair, kluspakketten
en voor alle mogelijke inspiratie op het gebied van wonen? Dat laatste wordt luister bij gezet door de nieuwste VT-Wonen collectie aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan die mooie koperkleurige kraan, bijzondere tegels of een designradiator.

Kortom; Wonen gaat om functioneel indelen en sfeervol stylen, maar de details maken het verschil. Die maken wonen persoonlijk en interessant. Dat begrijpt Mega als geen ander. Daarom is er naast aandacht voor de grote lijnen, ook aandacht voor die belangrijke details die elke badkamer of welke andere ruimte in een woning dan ook helemaal naar wens maken.

Meer weten?

Ben je op zoek naar inspiratie voor onder andere een nieuwe badkamer of een vloer? Heb je hulp nodig bij het zo functioneel mogelijk indelen van de ruimte en het kiezen van het juiste meubilair, tegels of accessoires? Wil je meer zicht op de mogelijkheden? Schroom dan niet en neem contact op met Mega Utrecht of kom kijken in de showroom aan de Arkansasdreef 34A. (tel. 030-2627373, www.metmega.nl)

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.