Online Marketing Bureau CliQi

Specialisten


Het is nog maar vier jaar geleden dat Finzie opgericht werd, maar toch kun je overal in Nederland al terecht bij een van de enthousiaste en betrokken coaches van deze jonge organisatie met een passie voor financiën. Wil je een huis kopen en ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Utrecht en wil je bovendien zeker weten dat je het beste uit bent met jouw nieuwe hypotheek? Dan bezoek je een van de Finzie kantoren voor een gratis kennismakingsgesprek, bijvoorbeeld op Lucasbolwerk 6.


Misschien zit je dan al heel snel aan tafel bij Jerry Muller; een ervaren financieel adviseur met passie voor zijn vak. De financieel coaches van Finzie ondersteunen en adviseren hun klanten bij het aanvragen van een hypotheek voor hun eerste woning of een nieuwe woning, en bij het oversluiten van een bestaande hypotheek. Daar komt behoorlijk wat bij kijken, waar veel mensen in eerste instantie niet direct bij stil staan.

“De meeste mensen zijn vooral heel blij en enthousiast bij het vooruitzicht dat ze een huis gaan kopen”, zegt Jerry. “Dat is natuurlijk ook heel leuk en er is altijd ruimte om dit te vieren, maar het is mijn taak om mijn klanten vervolgens bewust te maken van de financiële risico’s die komen kijken bij het aangaan van een hypotheek en de mogelijke situaties waar zij voor kunnen komen te staan, bijvoorbeeld in het geval van arbeidsongeschiktheid, ziekte of overlijden. Dat zijn natuurlijk geen leuke dingen om over na te denken, maar het is wel noodzakelijk en verstandig.”

Voor een scherpe prijs je financiën snel op orde

De financieel coaches van Finzie nemen alles tot in de puntjes met je door om ervoor te zorgen dat jij met een gerust hart en de best passende hypotheek de deur uit gaat. Ze kijken niet alleen naar jouw financiële situatie, maar ook naar jouw wensen voor nu en later en welke risico’s jij wilt nemen. Dat doen ze zo snel en efficiënt mogelijk, want je wilt je financiering natuurlijk zo snel mogelijk rond hebben. Bij Finzie ben je bovendien voordelig uit want starters kunnen al een hypotheek afsluiten vanaf 1399 euro en doorstromers vanaf 1899 euro. Er wordt daarnaast alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent en begrijpt waar je voor tekent. “Ook al zou ik tien keer met mijn klanten in gesprek gaan, ik wil zeker weten dat ze precies begrijpen wat het allemaal voor hen betekent. Daarom zeg ik wel eens tegen mijn klanten dat ze mij gewoon moeten appen als ze midden in de nacht wakker schrikken omdat ze ineens denken, ‘maar hoe zit dat nou?’ Dan zoeken we het de volgende dag samen uit.”


Finzie houdt je hypotheek up to date

“In het hele hypotheekproces is de keuze voor een rentevaste periode voor de meeste mensen de lastigste”, vertelt Jerry. “Mensen worden vaak wat onzeker bij al die keuzemogelijkheden, daarom lopen wij alle scenario’s door om te kijken wat het beste past.” De dienstverlening van Finzie stopt niet na het afsluiten van de hypotheek. Finzie blijft jouw producten namelijk actief monitoren zodat jouw financiële coach jou gelijk een seintje kan geven als er iets beter of voordeliger kan. “Dan gaan we gewoon weer opnieuw samen naar het hele plaatje kijken om ervoor te zorgen dat jouw hypotheek ook de best passende hypotheek blijft.”


Wil je meer weten over jouw financiële mogelijkheden of de diensten van Finzie?

Vraag dan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met Jerry of een van zijn collega’s. Dat kan zowel op kantoor als bij jou thuis, telefonisch of via een videogesprek. Bel voor een afspraak 06-15550440 of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.