Welkom op nieuwbouw-in-utrecht.nl

De gemeentelijke nieuwbouw site die u informeert over alle nieuwbouwprojecten, koop- en huurwoningen, in Utrecht. Hier vindt u een compleet overzicht van al het actuele- en toekomstige aanbod van nieuwbouw woningen in Utrecht. Naast projectmatige huizen treft u hier ook de projecten aan voor CPO (collectieve zelfbouw) en PO ( Particuliere bouwkavels) .

Interesse in een nieuwbouw rijwoning, vrijstaand huis of (starters) appartement? Gezamenlijk (duurzaam) bouwen in een CPO-initiatief? Op zoek naar de ideale locatie voor uw toekomstige nieuwbouw huis? Schrijf u in en maak uw interesse kenbaar.

Via nieuwbouw-in-utrecht.nl blijft u automatisch op de hoogte van alle nieuwbouw ontwikkelingen in de regio en kunt u de gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe u wilt wonen.

Laatste nieuws

Nieuw woonproject in Leidsche Rijn Centrum

Foto duic.nl

Er komen nog eens 125 woningen bij in Leidsche Rijn Centrum. De stadswoningen en appartementen komen in een (half-) gesloten bouwblok. De bouw start medio 2018, de oplevering wordt circa twee jaar later verwacht. Volledige publicatie

Negen nieuwe appartementen in oude Wolff Camera bioscoop aan Oudegracht

Foto duic.nl/Marlot van den Berg

Er zijn negen nieuwe, luxueuze appartementen gerealiseerd in de oude Wolff Camera bioscoop aan de Oudegracht, naast de Winkel van Sinkel. De appartementen zijn volledig ingericht en bedoeld voor zakelijke bezoekers die een korte of lange tijd in Utrecht willen verblijven. Volledige publicatie

Utrecht Bouwt: Zijdebalen, wonen op de drempel van het Stadshart

Foto

Op een unieke locatie in Utrecht, aan de Vecht en op rand van het historische centrum, ontstaat een nieuwe woonwijk: Zijdebalen. Zijdebalen bestaat uit bijna 500 woningen, verdeeld over vier woonblokken die allen op een half verdiepte parkeergarage staan, met daarboven groen ingerichte binnentuinen. Volledige publicatie

399 nieuwe huurappartementen in Leidsche Rijn Centrum

Foto Sustay

Er komen 399 nieuwe huurappartementen in het stadshart van Leidsche Rijn Centrum. Ontwikkelaar Sustay is deze week gestart met de bouw.

"Al jaren bestaat er een groot tekort aan huisvesting voor jonge woningzoekenden met een beperkt budget", vertelt projectmanager Giel van Wijk. Sustay realiseert daarom in twee complexen bijna vierhonderd nieuwe huurappartementen. Volledige publicatie
Naar nieuws

Waarom inschrijven:

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwbouw ontwikkelingen in de regio Utrecht? Schrijf u dan vrijblijvend in. Enkele voordelen van inschrijven zijn:

  1. Als eerste op de hoogte van nieuws over projecten in uw regio
  2. Eenvoudig inschrijven voor specifieke nieuwbouwprojecten
  3. Bewaar uw favoriete projecten en blijf op de hoogte van ontwikkelingen
  4. Uw woonwensen kenbaar maken aan gemeenten en ontwikkelaars
Naar inschrijven

Over de gemeente

De gemeente Utrecht omvat de volgende plaatsen en kernen: Utrecht, De Meern, Vleuten, Haarzuilens, Ockhuizen, Oudenrijn, Stadsdam, Themaat, Veldhuizen.

Over de gemeente